Nieuwsbericht Doe mee met vrijwilligersactie NLDoet

Publicatiedatum: 15 januari 2016 13.10 uur

NLDoet
Op 11 en 12 maart 2016 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds de jaarlijkse actie NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden organisaties zetten zich hiervoor in. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen! Ook in de gemeente Meerssen zijn al diverse klussen aangemeld en hebben zich al vrijwilligers aangeboden.

Vrijwilligers in de spotlights

Met NLDOET stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving. Het initiatief zet vrijwilligers in heel Nederland in de spotlights.

Activiteit organiseren of meehelpen?

Het opknappen van een gebouw, het repareren van speelgoed, een spelmiddag met bewoners... dit zijn een aantal voorbeelden van klussen die vaak lang blijven liggen. Dus heeft u een klus te klaren of wilt u graag meehelpen? Bent u of kent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? Of heeft u zin om samen met collega's, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Meld u dan aan!

Financiële bijdrage voor uw klus

Tot 25 januari 2016 kan NLdoet een bijdrage geven voor NLdoet klussen. Als u voor 25 januari uw klus aanmeldt voor NLdoet, dan kan het Oranje Fonds voor uw klusmaterialen een bijdrage leveren van maximaal € 400,-. Let op: op=op!

Meer informatie

Voor aanmelding, informatie, het laatste nieuws, tips en inspiratie gaat u naar www.nldoet.nl.