Gemeente Meerssen | Denk mee over de toekomst van de speelplekken in Bunde

Nieuwsbericht Denk mee over de toekomst van de speelplekken in Bunde

Gepubliceerd op: 09 mei 2023 15:20

Meedenken over speelplekken in Bunde
Buiten spelen en samen spelen helpt kinderen om lekker in hun vel te zitten. Het is leuk, gezond en goed voor de ontwikkeling. Bovendien dragen speelplekken bij aan de leefbaarheid in de buurt. Ook gemeente Meerssen vindt het belangrijk dat kinderen voldoende en veilige speelplekken hebben in de wijk. Het realiseren of aanpassen van speelplekken doen we graag in overleg met de buurt. 

Speelplekken in Bunde

In het kader van uitvoering van het beleid 'spelen in de Openbare Ruimte' organiseren we daarom op donderdag 1 juni een bijeenkomst in de kern Bunde. Wethouder Inge Smeets gaat graag met buurtbewoners en andere belangstellenden in gesprek over een mogelijke gedeeltelijke herinrichting van de speelplekken in Bunde. Omdat er in Bunde meerdere speelplekken zijn (Gravensteinstraat, In de Bongerd, Kersenlaan, Maasstraat, Prins Willem Alexanderlaan, Sint Rochusstraat, 't Höfke en 't Kempke) is gekozen om bij twee van deze speelplekken een bijeenkomst te houden.

Programma:

  • 19.00-19.30 uur: speelplek aan de Willem Alexanderlaan
  • 19.45-20.15 uur: speelplek aan de Maasstraat.

De bijeenkomsten vinden plaats op de speelplekken zelf.

Heb jij ideeën en wil je meedenken over de herinrichting van de speelplekken in Bunde? Je bent van harte welkom op bovengenoemde tijdstippen.

Ook in de andere woonkernen gaan we soortgelijke bijeenkomsten organiseren. Houd de gemeentelijke media in de gaten voor de data.