Nieuwsbericht De Vereniging Limburg - lees de verhalen

Publicatiedatum: 17 augustus 2017 11.45 uur

Verkenners - magazine De Vereniging Limburg
Een groep van zes verkenners ging vanaf september 2016 voor de Provincie Limburg op pad om te zien en te horen wat er speelt in de wijken en dorpen in Limburg. Ze spraken veel vernieuwers, doeners en zagen prachtige initiatieven in het sociale domein: van betaald werk, buurtgeluk, vrijwilligerswerk, jongeren, ouderen tot gezondheidszorg. Maar ze vonden ook de nodige knelpunten. Hoorden van niks doen, zelf doen, mee doen tot samen doen.  

Conclusie: veel gaat goed, maar we moeten nog een paar tandjes bijzetten voor een vitaal Limburg. En dat doen we samen. Samen met u en vele anderen. We nodigen u van harte uit mee te doen. U maakt het verschil. Samen maken wij het verschil.  

Lees de verhalen


De Vereniging Limburg is een beweging van en voor Limburg. Opgericht om samen te werken aan een vitaler Limburg. Een beweging waarbij inwoners, maatschappelijke organisaties, ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden de handen ineen slaan. Met oog voor Limburgers in kwetsbare posities. En voor Limburgers die de kracht hebben steun te bieden (professioneel of informeel).

www.devereniginglimburg.nl