Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht De brochure van de VNG vrijwilligersverzekering is vernieuwd!

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 14:30

Vrijwilligersverzekering
De gemeente Meerssen heeft voor alle vrijwilligers in de gemeente de VNG Vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer afgesloten. Deze is bedoeld voor iedereen die onbetaald werk doet in een organisatie en zich op die manier inzet voor anderen of voor de samenleving. De verzekering biedt dekking voor veel risico's die zijn verbonden aan het vrijwilligerswerk, maar niet voor álle risico's. Lees de brochure van Centraal Beheer over de Vrijwilligersverzekering op de website van gemeente Meerssen
.

Aanpak

Vul bij schade het schadeformulier van de VNG Vrijwilligerspolis in (zie onderaan deze pagina). Stuur dit formulier naar de gemeente, t.a.v. de medewerker Verzekeringsaangelegenheden. De gemeente stuurt het schadeformulier door naar de verzekeringsmaatschappij. Dit is Centraal Beheer Achmea. Centraal Beheer Achmea handelt uw schadeclaim verder af.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact op met Stan Mohnen (contactpersoon voor gemeentelijke verzekeringsaangelegenheden) of met Bibi Pasmans (contactpersoon voor vrijwilligerswerk), tel. 14 043.

Meer informatie

Schadeformulier VNG vrijwilligerspolis

Brochure vrijwilligersverzekering