Nieuwsbericht Careless Running - Hardlooptraining voor ouders van kinderen met een zorgvraag

Publicatiedatum: 25 januari 2018 15.20 uur

Careless running
Ben jij ouder van een kind met een zorgvraag? Heb je zin om (weer) te gaan sporten? Dan is dit misschien iets voor jou!

Careless running

MEE en Stichting Ophovenerhof organiseren een zestal looptrainingen voor beginners. Na deze trainingen ben je in staat 3 kilometer hard te lopen.

Door te gaan lopen werk je aan je conditie en word je fysiek en psychisch sterker. Je ontmoet andere ouders, legt nieuwe contacten. Andere ouders die te maken hebben met vergelijkbare situaties.

De trainingen

De trainingen worden verzorgd door twee ervaren trainers die beiden werkzaam zijn in de zorg. De trainingen worden dusdanig gegeven dat iedereen kan meedoen. Wel is het goed om aan te geven wanneer er medische beperkingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

We trainen in een kleine groep in de omgeving van Adelante, Onderstestraat 29, Valkenburg. Hier verzamelen we steeds. Adelante is goed bereikbaar en er is parkeerruimte voorhanden. De trainingen beginnen steeds om 9.30 uur en zullen uiterlijk om 11.30 uur afgelopen zijn.

Bij voldoende interesse bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een tweede serie trainingen. Neem je deel aan deze tweede serie dan kun je in oktober, gratis, mee te doen aan de 5 kilometer loop bij Marathon Meerssen.

Belangrijkste info in een notedop

  • De trainingen worden verzorgd door Liza Lejeune (consulent MEE) en Bert Ramakers (directeur Ophovenerhof). Beide zeer ervaren lopers.
  • De trainingen zijn bedoeld voor beginners je hoeft dus geen basisconditie te hebben.
  • We trainen met een vast schema, hier hoort ook huiswerk bij.
  • Koop niet gelijk dure spullen. Kijk eerst eens of je het leuk vindt. Liza en Bert adviseren je graag bij eventuele aankoop.
  • Belangrijkste doelen van deze trainingen zijn lol in lopen en nieuwe mensen ontmoeten.
  • Wil je liever wandelen? Dat kan ook! Meld je aan.

Kosten

Voor deze zes trainingen betaal je € 15,00 inschrijfgeld.

Meer informatie

Voor meer informatie of inschrijven: Careless.running@gmail.com of kijk op www.carelessrunning.nl (hier vind je ook een filmpje). Of like ons op facebook.