Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Camping 't Geuldal uit Meerssen wint Gouden Zoover Award

Gepubliceerd op: 18 januari 2019 09:20

Camping 't Geuldal - bezoek wethouder Volders
Op 10 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Een van deze awards, de Gouden Zoover Award, is gewonnen door Camping 't Geuldal, gelegen aan het Gemeentebroek Meerssen. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 137 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9 voor Camping 't Geuldal

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping 't Geuldal met een waarderingscijfer 9. "We zijn erg trots op deze hoge waardering van onze gasten. We werken het hele jaar door elke dag heel hard aan het optimaliseren van de klantbeleving. Geweldig om te zien dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Maike Vaessen.

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de 'Zoover Award Platinum – Beste van de regio'. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Over Camping 't Geuldal

Camping 't Geuldal is een gezellige familiecamping, prachtig gelegen in een natuurgebied in Meerssen. Door de centrale ligging tussen Maastricht en Valkenburg biedt de camping voor ieder wat wils. Fietsen, wandelen, shoppen: Camping 't Geuldal is de perfectie uitvalsbasis. Lekker met een boekje relaxen voor de tent en genieten van de rust behoort ook tot de mogelijkheden. Lees hier meer over Camping 't Geuldal.