Nieuwsbericht Campagne BOB in de sportkantine 2015

Publicatiedatum: 13 november 2015 11.55 uur

Nog enkele plekken vrij!

Bobsport
Onder het motto 'Scoor eerst een BOB' spoort de campagne bezoekers van sportkantines op een positieve manier aan alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte BOB heeft 0% op!

De Bob campagne is al enkele jaren een begrip in ons land. Uit onderzoek is echter gebleken dat één op de tien automobilisten die vertrekt uit de sportkantine teveel gedronken heeft. Tevens nam het percentage zware drinkers licht toe sinds 2011.

30 verenigingen kunnen gratis meedoen

In 2015 kunnen 30 verenigingen gratis deelnemen aan de Bobsport Limburg campagne. Er zijn nog maar enkele plekken vrij! In onze gemeente deed SV Meerssen al mee.

Wat krijgt een vereniging die deelneemt?

• Persoonlijke overhandiging van een campagnepakket.
• Een gratis uitgebreid Bobsport Limburg pakket met bardoeken, viltjes, poster, bidons etc.
• De gratis inzet van een campagneteam (met uitgebreide aankleding) van drie personen die Bobafspraken maken, blaastesten afnemen en premiums uitdelen. Daarnaast kunt u door het spelen van een spel een gratis ballonvlucht winnen!
• Communicatie-uitingen over deelname van de vereniging aan de campagne via verschillende provinciale organisaties zoals Clubtotaal (in Noord-Limburg), Huis voor de Sport Limburg en Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL).

Voorwaarden

Een vereniging kan alleen deelnemen als:
• Het een kantine in eigen beheer heeft (bij voorkeur voetbal, hockey of tennis).
• De vereniging een grote sportactiviteit of evenement heeft waar het Bobsport campagneteam naar toe kan komen.

Aanmelden

Aanmelden voor de campagne kan via info@huisvoordesport.org. Geef de contactgegevens door, informatie over de vereniging en een mogelijkheid tot inzet van het campagneteam.