Nieuwsbericht Buurtnetwerk Rothem start huiskamerproject Rothem

Publicatiedatum: 16 november 2017 14.15 uur

Buurtnetwerken
Buurtnetwerk Rothem start ook met een huiskamerproject in Rothem. Bij deze huiskamer kunnen inwoners elkaar ontmoeten, een gezellig praatje maken, een kopje koffie drinken en samen meedoen aan allerlei activiteiten. De eerste activiteit is een bloemschikavond speciaal voor Kerstmis. Deze wordt georganiseerd op woensdag 29 november om 19.30 uur in gemeenschapshuis de Koel.

Wilt u meedoen met de bloemschikavond?

Stuur een mail naar trudiej@nssen.me  of bel 06-33762723. De kosten voor deze workshop bedragen € 12,50. Wat gaan we maken? Een leuk kerstboompje van dennengroen op schaal met balletjes en andere versiersels zo ongeveer 50 cm hoog. Het voorbeeld kunt u bekijken op de Facebook pagina van Buurtnetwerk Rothem.

Vrijwilligers gezocht

Het huiskamerproject kan steeds verder worden uitgebreid met allerlei activiteiten in de avonduren én overdag. Hiervoor is het buurtnetwerk nog op zoek naar vrijwilligers die een middag of avond willen meehelpen of andere activiteiten willen organiseren. Dus laat ons ook weten als u interesse heeft te helpen als vrijwilliger. Dan kan op verschillende gebieden zijn, bijvoorbeeld creatief, technisch, computer, koken, naaien, haken, schilderen ... het maakt niet uit! Samen kunnen we dan uw ideeën uitwerken.