Nieuwsbericht Buurtbus Geulle 797 start op maandag 9 januari 2017

Publicatiedatum: 06 januari 2017 12.35 uur

Op maandag 9 januari 2017 start Buurtbus Geulle 797 als alternatief voor de vervallen lijndienst 17. 

Team vrijwilligers 
Buurtbus
De alternatieve busdienst wordt georganiseerd en bestuurd door vrijwilligers. Het merendeel van de vrijwilligers heeft de medische keuringen ondergaan er rijtesten uitgevoerd. Iedereen is geslaagd!  Daarom proficiat voor alle vrijwilligers uit Meerssen, Bunde, Geulle en enkele plaatsen buiten de gemeente: samen vormen zij het nieuwe team chauffeurs van Buurtbus Geulle 797. 
De Buurtbus wordt gestald op het terrein van Pannenkoekplaats Geulle. Het team vrijwilligers bedankt deze gastheer voor de prachtige locatie midden in Geulle.

Van Meerssen naar Beek  

Op maandagochtend 9 januari gaat Buurtbus Geulle 797 om exact 06.32 uur op pad voor de de eerste rit van Arriva Station Meerssen naar Arriva Station Beek. Eerste aankomst van de Buurtbus in Geulle bij halte Brommelen zal omstreeks 06.41 uur zijn. De verdere dienstregeling treft u aan onder dit bericht. 

Tijdelijk gratis reizen met Buurtbus 797

In de startperiode rijdt Buurtbus Geulle 797 met een tijdelijke bus. De fonkelnieuwe Mercedesbus wordt namelijk pas eind februari opgeleverd. Omdat de tijdelijke bus niet over een scanner voor de OV-pas -beschikt, hoeft u tot de komst van de nieuwe bus niet te betalen voor uw rit met Buurtbus Geulle 797. Buurtbus Geulle 797 nodigt u dan ook van harte uit om in de beginperiode uw rit gratis te maken.  

Let op: bij overstappen op elk ander vervoermiddel van Arriva dient u gewoon in te checken met uw OV-pas.

Eigen facebook-pagina
Binnenkort komt er een speciale facebook-pagina voor BUURTBUS GEULLE 797. Zodra deze in de lucht is, kunt u dit in alle media vernemen. Op de facebook-pagina vindt u straks alle bijzonderheden en nieuws over de buurtbus. 
De vrijwilligers van Buurtbus Geulle 797 - met Anja Thijssen en Jos Tilmans voorop, en met ondersteuning van Patrick Siliacus van Arriva  - hebben in korte tijd enorm veel werk verzet, met dit geweldige resultaat.

Het gemeentebestuur wenst Buurtbus Geulle 797 veel succes!  
 

Dienstregeling Buurtbus Geulle 797

U vindt de actuele dienstregeling ook steeds op www.arriva.nl
 

Buurtbus Geulle 797 - dienstregeling