Nieuwsbericht Burgemeester opent Ut Zunneke Bunde op zondag 8 april

Publicatiedatum: 06 april 2018 10.25 uur

Op zondag 8 april verricht burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz de officiële opening van het volledig gerenoveerde Ut Zunneke in het pand aan de Vliegenstraat 38 – voorheen 'de Sjmeed' in Bunde. Hiermee komen alle activiteiten van Ut Zunneke op één punt samen. Ut Zunneke biedt haar gasten een gezellig dagcentrum, naschoolse opvang en een logeerhuis. De locatie aan de Past. Nic. De Reimsstraat is voortaan uitsluitend bedoeld voor begeleid wonen.

Zonnig tweede thuis

Mede door de kleinschaligheid voelen kinderen en volwassenen zich snel thuis. Ut Zunneke biedt gespecialiseerde zorg op maat met de wensen en behoeften van de 'Zunnekes' als uitgangspunt. Er is een gezellige eetkamer, huiskamer, werkplaats en atelier met winkel, een logeerhuis en een ruime tuin. Gasten kunnen naar wens worden opgehaald en thuisgebracht. Ut Zunneke heeft de beschikking over eigen (aangepast) vervoer, waarmee regelmatig uitstapjes worden gemaakt.

Belangstellenden kunnen zondag van 14 - 17 uur een kijkje komen nemen bij Ut Zunneke aan de Vliegenstraat 38 in Bunde. Het team van Ut Zunneke en de Zunnekes heet u van harte welkom. De koffie en wat lekkers staan klaar!

Info: utzunneke.nl

 

Ut Zunneke - plaatje

 Info: utzunneke.nl.