Gemeente Meerssen | Bundelen krachten voor betrokkenheid jongeren

Nieuwsbericht Bundelen krachten voor betrokkenheid jongeren

Gepubliceerd op: 14 december 2023 17:05

Instagram kick-off
Deze week is een veelbelovende samenwerking tussen de Gemeente Meerssen en een groep enthousiaste jongeren van het Stella Maris College officieel beklonken. De verbindende factor? Een gloednieuw Instagram-account, JeugdVisieMeerssen, dat als platform dient om jongeren actief te betrekken bij maatschappelijk relevante onderwerpen.

Met dit initiatief streven zowel de Gemeente Meerssen als de jongeren ernaar een brug te slaan tussen de lokale overheid en de jeugd in onze mooie gemeente. JeugdVisieMeerssen, zal fungeren als een interactieve ruimte waar ideeën, meningen en perspectieven worden gedeeld.
Instagram is als sociaal platform bij uitstek geschikt om de jongere generatie te bereiken. Door de laagdrempelige en visuele benadering hopen we een breder publiek aan te spreken en de dialoog met jongeren te bevorderen.

Wethouder Inge Smeets:
"Met deze samenwerking streven we naar een betrokken en actieve gemeenschap waarin jongeren zich gehoord en gewaardeerd voelen. De Gemeente Meerssen nodigt alle jongeren en geïnteresseerden uit om het Instagram JeugdvisieMeerssen te volgen. Laten we samen bouwen aan een toekomst die de diversiteit kracht en creativiteit van onze jeugd weerspiegelt".

Instagramaccount JeugdvisieMeerssen