Gemeente Meerssen | Biebie on tour

Nieuwsbericht Biebie on tour

Gepubliceerd op: 30 juni 2021 19:15

Biebie
Bibliotheek Meerssen gaat met BieBie en de Biebbakfiets op pad door gemeente Meerssen. Vanaf 30 juni gaan ze elke week op woensdagmiddag buiten voorlezen in alle kernen van Meerssen. Ze trappen af in het park in Meerssen, fietsen de week erna door naar de speelplek in Bunde en trappen zo de zomer door naar Rothem, Ulestraten en Geulle. Iedereen is welkom!

Voorleesgemeente

Meerssen is in 2021 Voorleesgemeente van Limburg. En dat willen we graag met alle kinderen, ouders en opa'en oma's in gemeente Meerssen delen. Daarom gaat bibliotheek Meerssen met BieBie en de Biebbakfiets op pad door heel Meerssen. Vanaf woensdag 30 juni lezen ze elke woensdagmiddag om 14.30 uur voor op kindvriendelijke plekken zoals bv. openbare speelplekken.

Let op de actuele informatie

Bij regen gaat het niet door. Houd dus de Facebookpagina van bibliotheek Meerssen in de gaten voor actuele informatie en locaties. Neem gerust dekens of stoelen mee. Kom je ook? Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Gratis!

Wanneer: woe 30 juni in Meerssen, 7 juli in Bunde, 14 juli in Rothem, 21 juli in Ulestraten en 28 juli in Geulle. Waar: kijk op www.bibliotheekmeerssen.nl of de Facebookpagina.