Gemeente Meerssen | Bibliotheek Meerssen tijdelijk gesloten - Afhaal & BezorgBieb

Nieuwsbericht Bibliotheek Meerssen tijdelijk gesloten - Afhaal & BezorgBieb

Gepubliceerd op: 08 januari 2021 10:55

Bibliotheek Meerssen is tijdelijk gesloten t/m 19 januari. Maar de AfhaalBieb & BezorgBieb, het online lezen via de online Bibliotheek en de TijdschriftenBieb gaan gewoon door!

Bibliotheek

Wat betekent dit?

  • Materialen met inleverdatum tussen 15 december en 28 januari worden verlengd tot 29 januari (boetevrij).
  • Materialen inleveren kan 24/7 via onze boekenbrievenbus.
  • Boeken reserveren loopt gewoon door via de catalogus op onze website.
  • Activiteiten, cursussen en spreekuren gaan niet door.
  • Maak vooral gebruik van de AfhaalBieb en BezorgBieb!

AfhaalBieb & BezorgBieb

Hoe werkt het? U zoekt zelf via de catalogus op www.bibliotheekmeerssen.nl maximaal vijf boeken die aanwezig zijn bij Bibliotheek Meerssen. U mailt of belt uw bestelling voor de AfhaalBieb óf BezorgBieb door en wacht op een tegenbericht. Via mail of telefoon ontvangt u een afspraak voor het ophalen of bezorgen van uw bestelling. Bij bezorging wordt uw bestelling, op het afgesproken moment, contactloos bezorgd. De bezorgservice is uitsluitend bedoeld voor mensen die tot de risicogroep behoren en het huis niet kunnen of mogen verlaten.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over bv. de AfhaalBieb, BezorgBieb of het online lezen van e-books en luisterboeken? We zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-13.00 uur bereikbaar op 043-3642411. Mailen kan altijd via info@bibliotheekmeerssen.nl. Voor actuele info en het laatste nieuws volg ons via Facebook of Instagram. Of kijk op de website www.bibliotheekmeerssen.nl.