Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Bibliotheek Meerssen start afhaalbieb en bezorgbieb

Gepubliceerd op: 17 april 2020 09:25

afhaalbieb
Kun je ook niet zonder een echt boek in je handen? Maak gebruik van de AfhaalBieb of BezorgBieb van Bibliotheek Meerssen en bestel maximaal vijf boeken per keer. Zij zoeken je boeken bij elkaar en geven een seintje wanneer jouw tas klaarstaat.

De bibliotheken zijn gesloten en juist in deze tijd is er meer behoefte aan boeken. Natuurlijk is de bibliotheek 24/7 online bereikbaar via www.onlinebibliotheek.nl, maar soms lees je liever een boek van papier. Bibliotheek Meerssen komt haar leden graag tegemoet en start de AfhaalBieb en BezorgBieb. Zowel de AfhaalBieb als de BezorgBieb verlopen contactloos.

Voor wie?

De service is bedoeld voor alle leden van Bibliotheek Meerssen. De BezorgBieb is uitsluitend voor mensen die tot de risicogroep behoren en het huis niet kunnen of mogen verlaten. Ken je iemand die graag leest, maar waarbij online lezen niet lukt, bied dan je hulp aan en/of wijs hem of haar op deze service.

Hoe werkt het?

Je zoekt zelf via onze catalogus op www.bibliotheekmeerssen.nl maximaal vijf boeken die aanwezig zijn bij Bibliotheek Meerssen. Je mailt of belt je bestelling voor de AfhaalBieb óf BezorgBieb door. Via mail of telefoon ontvang je een afspraak voor het ophalen of bezorgen van je bestelling. Bij afhalen staat een plastic tas voor je klaar in de entreehal van Bibliotheek Meerssen. Bij bezorging wordt je tas met boeken, op het afgesproken moment, contactloos bezorgd.

Verrassingsboek

Soms is een boek niet in huis. We geven dan graag een verrassingsboek mee, zodat je toch iets te lezen hebt. Wil je geen verrassing? Laat het ons dan weten.

Goed om te weten:

  • De volledige informatie vind je op www.bibliotheekmeerssen.nl.
  • Het is niet toegestaan de bibliotheek binnen te gaan, eventuele vragen kun je uitsluitend telefonisch of per e-mail stellen.
  • Boeken inleveren kan alleen via de boekenbrievenbus.
  • Jouw veiligheid en die van de medewerkers van de bibliotheek staan voorop. We houden ons dan ook strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Boeken blijven daarom 72 uur liggen nadat ze uit de kasten zijn gehaald.

Interesse?

Kijk op www.bibliotheekmeerssen.nl voor alle informatie. Bestellen kan via info@bibliotheekmeerssen.nl of via 043 3652527 op maandag, woensdag of donderdag tussen 9.00-12.00 uur.
Ben je nog geen lid? Lid maken kan via onze website of neem telefonisch contact met ons op via 043-3652527 en we helpen je graag verder.