Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Bibliotheek Meerssen gesloten ivm verhuizing naar Kindcentrum

Gepubliceerd op: 02 augustus 2018 11:10

Verhuizen
Het is zover!

We gaan nu echt verhuizen naar de nieuwe bibliotheek in Kindcentrum De Wereldster, naast gemeenschapshuis De Stip. Momenteel wordt er hard gewerkt om de bibliotheek in de Pastoor Dominicus Hexstraat 16A in Meerssen gebruiksklaar te maken.

Door de enorme hitte zijn wij genoodzaakt om de deuren van de nieuwe bibliotheek in de Pastoor Dominicus Hexstraat 16a in Meerssen een week later te openen dan gepland. We verwelkomen u graag op maandag 20 augustus vanaf 10.00 uur.

Van 31 juli t/m 19 augustus is Bibliotheek Meerssen gesloten in verband met verhuizing. We verwelkomen u graag op de nieuwe locatie op maandag 20 augustus vanaf 10.00 uur.

Automatische verlenging uitleentermijn

Leden hoeven zich geen zorgen te maken over de boeken: de uitleentermijn wordt automatisch verlengd van 13 augustus naar 27 augustus. U heeft dus ruim de tijd om alsnog de boeken in te leveren. Daarnaast kunt u nu al boeken inleveren bij de boekenbrievenbus bij de nieuwe bibliotheek in het Kindcentrum. Verlengen en reserveren kan natuurlijk ook gewoon via de Bibliotheek Wise-app. Excuus voor het ongemak.


Wat verandert er in de nieuwe bieb?


Ruimere openingstijden

De nieuwe bieb kent ruimere openingstijden en zal maandag t/m vrijdag (met uitzondering van dinsdag) geopend zijn van 10.00-17.30 uur (zonder middagsluiting). Op zaterdag zijn we ook langer open, namelijk van 10.00-15.00 uur. Om ruimere openingstijden mogelijk te maken, zijn maandag t/m vrijdag van 10.00-13.00 uur zelfservice-uren. Dit houdt in dat u als bezoeker zelf uw weg zoekt. Vanaf 13.00 uur kunt u met al uw vragen terecht bij het infopunt.

Bereikbaarheid

De bieb is straks klaar, maar buiten wordt nog hard gewerkt om alles in orde te maken. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de bieb. De herinrichtingswerkzaamheden duren naar verwachting tot eind september. In augustus-september is o.a. de Pastoor Dom. Hexstraat tussen de Pastoor N. Creftenstraat en de Charles Eijckstraat nog niet toegankelijk voor auto- en fietsverkeer. U vindt alle verkeersmaatregelen op www.bibliotheekmeerssen.nl.  

Openluchtfilms in het Proosdijpark

Ook zaterdag 11 augustus staat de mooie film 'Pride' op het programma. Aanvang 21 uur.

Neem uw picknickmand mee en schuif aan.

De openluchtfilm gaan alleen door bij goed weer. Updates verlopen via Facebook Bibliotheek Meerssen. Neem gerust zelf stoelen en dekens mee. De film is gratis en iedereen is welkom. Vrije bijdrage is gewenst.

De openluchtfilms in het Proosdijpark worden u aangeboden door de Vrienden van de Bibliotheek Meerssen. Kijk hier voor informatie.

Wij wensen u een fijne zomer!

Bibliotheek