Gemeente Meerssen | Bibliotheek Meerssen - Nationale Voorleesdagen

Nieuwsbericht Bibliotheek Meerssen - Nationale Voorleesdagen

Gepubliceerd op: 14 januari 2021 16:15

Van 20 t/m 30 januari zijn de Nationale Voorleesdagen met dit jaar 'Coco kan het!' als het Prentenboek van het jaar.

Nationale voorleesweek

Kinderen vinden voorlezen vaak bijzonder gezellig samen met hun ouders of opa en oma. En vooral in deze tijd van thuisonderwijs zijn de voordelen van het (voor)lezen, waaronder een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip, mooi meegenomen! Dus maak je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid van de Bibliotheek Meerssen en ontvang een cadeautje! Of bestel een verrassingstas én maak ook nog eens kans op het Prentenboek van het jaar 'Coco kan het!'.

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen stimuleren het voorlezen van kinderen t/m 6 jaar die zelf nog niet kunnen lezen of net starten met lezen. Dus verras je kind(eren) met een lidmaatschap en nieuwe boeken! Want kinderen van 2-6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden, ontvangen een extra cadeautje. Maar ook als je lid bent, kun je een leuke verrassingstas bestellen met twee door ons uitgezochte (prenten)boeken en een kleine verrassing. Alle kinderen tot 18 jaar kunnen tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid worden.

Nationale voorleesweek
Winactie

WINACTIE Tijdens de Nationale Voorleesdagen verloot de Bibliotheek drie keer het Prentenboek van het jaar 'Coco kan het!' onder de nieuwe aanmeldingen (2-6jr) en onder de verrassingstassen. Lid worden of een verrassingstas bestellen? Mail naar info@bibliotheekmeerssen.nl: voor- en achternaam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoon (ouder/verzorger). Of bel ons op 043-3642411.