Gemeente Meerssen | Bent u 70 jaar of ouder?

Nieuwsbericht Bent u 70 jaar of ouder?

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 12:40

Bent u 70 jaar of ouder en woont u in de gemeente Meerssen?

Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken om af te studeren! Voor ons afstudeeronderzoek willen wij aan de hand van Positieve Gezondheid de wensen en behoeftes in kaart brengen van de mensen in de gemeente Meerssen van 70 jaar en ouder die nog geen professionele verzorging of verpleging thuis ontvangt. Daarvoor willen wij u enkele vragen stellen over de manier waarop u het leven en uw gezondheid op dit moment ervaart. Op basis van de informatie gaan wij richting de gemeente Meerssen aanbevelingen doen waardoor mensen zolang mogelijk vitaal blijven en ze zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Ook kunnen wij met de resultaten een advies uitbrengen, waardoor de gemeentelijke dienstverlening beter kan aansluiten op wat inwoners op latere leeftijd nodig hebben. 

Zuyd Hogeschool - ook Harry Crombag ASD vult enquête in

Harry Crombag is lid van de Adviesraad Sociaal Domein. Hij vulde als één van de eersten de enquête in. 

Wilt u meedoen aan ons onderzoek?

Dan nodigen wij graag uit om onder het genot van koffie, thee en een lekker stukje vlaai samen met ons een vragenlijst in te vullen.

Let op: u kunt aan het onderzoek deelnemen als u nog geen verzorging of verpleging ontvangt. 

Waar?

Dat doen wij in de vergaderruimte op de eerste etage van het Erfgoedhuis te bereiken via de hoofdingang van het Bestuurscentrum (Markt 50 in Meerssen). 

Wanneer?

U kunt bij ons binnenlopen op donderdag 19 mei tussen 10.00 en 12.00 uur of op woensdag 25 mei vanaf 14.00 tot 16.00 uur. U vindt ons ook op de Bartholomeusmarkt op donderdag 26 mei.

Ook online invullen mogelijk

Kunt u niet naar ons toe komen, maar bent u handig met de computer? Dan kunt u de vragenlijst online invullen. We brengen u via de gemeentelijke media op de hoogte wanneer de link naar de enquête online staat. 

Invullen bij u thuis op papier mogelijk 

Wilt u graag meedoen en vindt u het prettig als we bij u thuis langskomen om de enquête samen in te vullen?

Of wilt u de enquete liever zelf thuis op papier invullen? 

Neem dan contact op met Amber via tel. 06 - 20 09 23 24. 

Wij hopen op uw deelname!

Hartelijke groet, 

Yessin, Simone & Amber | verpleegkundigen in opleiding

Hogeschool Zuyd