Nieuwsbericht BeneFits zorgbeurs in ontmoetingspunt de Ketel op 12 december

Publicatiedatum: 16 november 2017 14.35 uur

Benefits
Op dinsdag 12 december 2017 organiseert BeneFits samen met diverse partners een zorgbeurs in Ontmoetingspunt de Ketel in Meerssen. De zorgbeurs is voor jong en oud en biedt informatie over zelfredzaamheid, vrijwilligerswerk, gezondheid en vitaliteit. 

Er zijn informatiestands over o.a. gezond slapen, hulpmiddelen, advocatuur, reizen voor senioren/gehandicapten, ergotherapie, woningaanpassing, Oostenrijkse wijnen, computers, computerlessen, financiële coaching, mantelzorgondersteuning, chiropractie, sportmogelijkheden, het Rughuis en body stress release. De zorgbeurs duurt van 12.00-14.00 uur. De toegang gratis.

U bent van harte welkom!

BeneFitspas

Met de Servicepas van BeneFits (www.bene-fits.nl) van de gemeente Meerssen krijgt u korting op allerlei producten en diensten. BeneFits is een kortings- en dienstenpas die veelal door oudere of hulpbehoevende mensen gebruikt wordt. De inmiddels 28.000 leden krijgen korting bij zorgverzekeraars, dienstverleners aan huis en ondernemers in de omgeving. De diensten aan huis waarop u korting krijgt zijn o.a. hulp in het huishouden, ramenwassers, kappers en pedicures aan huis, klus- en tuinbedrijven, hulpmiddelen. Daarnaast krijgt u korting bij lokale ondernemers. Leden krijgen 5% korting op de basisverzekering en aanvullende verzekering van CZ.