Nieuwsbericht BeneFits Servicepas Gemeente Meerssen

Publicatiedatum: 29 augustus 2017 13.40 uur

Poster BeneFits
Met de Servicepas van BeneFits van de Gemeente Meerssen krijgt u korting op allerlei producten en diensten bij lokale en regionale ondernemers. Ruim 250 bedrijven in Limburg geven kortingen en andere service. Daarnaast biedt BeneFits allerlei diensten om zelfstandig te blijven wonen en leven.  Om te zorgen dat dit lukt wil de gemeente u daar graag bij helpen.

De BeneFits Service pas in Meerssen

Inwoners kunnen met korting gebruik maken van lokale ondernemers (bv. bakker, slager, bloemist, het zwembad, de sportschool etc.) Ook is er een webshop waar u korting krijgt op pretparktickets, hotelovernachtingen en diverse andere Limburgse, maar ook nationale uitjes.

Minima krijgen een extra steuntje in de rug

De hulpbehoevende kan gebruik maken van het netwerk van diensten aan huis van BeneFits (bv. hulp in het huishouden, ramenwassers, kappers en pedicures aan huis, klus- en tuinbedrijven, boodschappendienst, hulpmiddelen etc.). Leden ontvangen 5% korting op de basis- en aanvullende verzekering van CZ zorgverzekeringen. Dit kan al vlug oplopen tot een besparing van meer dan € 100,00 per jaar.

Voor wie?

Iedereen kan de Servicepas van BeneFits ontvangen. Speciaal voor oudere en hulpbehoevende mensen of mantelzorgers, is er een uitgebreid aanbod op het vlak van welzijn en zorg. Mensen met een uitkering of ander minimuminkomen kunnen zo een extra steuntje in de rug krijgen. Echter voor alle inwoners van de gemeente Meerssen is deze pas geschikt en interessant vanwege het lokale karakter. Het lidmaatschap is in een mum van tijd terug verdiend.

Gratis voor inwoners met een smalle beurs!

Heeft u een inkomen tot 120% van het minimuminkomen? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van de Servicepas van € 19,50. Hierdoor ontvangt u de pas gratis! U kunt de tegemoetkoming direct aanvragen op het aanvraagformulier voor de Servicepas. U dient dan bewijsstukken van uw inkomsten mee te sturen. Als u een bijstandsuitkering ontvangt van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland dient u een recente uitkeringsspecificatie mee te sturen.

Aanmelden

Bij de Geulbode van week 35 ontvangt u een folder van BeneFits met een aanmeldformulier. De pas kost € 19,50 per gezin per jaar. De ledenpas krijgt u met alle informatie toegestuurd. Daarbij zit ook een overzicht van aangesloten bedrijven. Het lidmaatschapsgeld verdient u in de meeste gevallen al binnen een maand terug.

Wilt u zich liever digitaal aanmelden of meer informatie opzoeken over kortingspartners of andere zaken? Kijk dan op www.bene-fits.nl

Vragen?

Heeft u de folder gemist? Hieronder vindt u de link naar de digitale folder.

- folder

Heeft u andere vragen? U kunt bellen met BeneFits op telefoonnummer 046-2040628. Ook kunt u BeneFits bereiken via WhatsApp: 06-86671797 of per mail: info@bene-fits.nl