Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht BeneFits Servicepas Gemeente Meerssen

Gepubliceerd op: 24 augustus 2018 09:30

Poster Benefits
Met de Servicepas van BeneFits van de Gemeente Meerssen krijgt u korting op allerlei producten en diensten bij lokale en regionale ondernemers. Ruim 250 bedrijven in Limburg geven kortingen en andere service. Daarnaast biedt BeneFits allerlei diensten om zelfstandig te blijven wonen en leven.  Om te zorgen dat dit lukt wil de gemeente u daar graag bij helpen.

De BeneFits Servicepas in de gemeente Meerssen

De pas kost 20,50 per gezin per jaar. Hiermee kunt u als inwoners met korting gebruik maken van lokale ondernemers (bv. bakker, slager, bloemist, het zwembad, de sportschool etc.) Ook is er een webshop waar u korting krijgt op pretparktickets, hotelovernachtingen en diverse andere Limburgse, maar ook nationale uitjes.

Minima krijgen een extra steuntje in de rug

Hulpbehoevende mensen kunnen  gebruikmaken van het netwerk van diensten aan huis van BeneFits (bv. hulp in het huishouden, ramenwassers, kappers en pedicures aan huis, klus- en tuinbedrijven, boodschappendienst, hulpmiddelen etc.). Leden ontvangen 5% korting op de basis- en aanvullende verzekering van CZ zorgverzekeringen. Dit kan al vlug oplopen tot een besparing van meer dan € 100,00 per jaar.

Voor wie?

Iedereen kan de Servicepas van BeneFits ontvangen. Speciaal voor oudere en hulpbehoevende mensen of mantelzorgers, is er een uitgebreid aanbod op het vlak van welzijn en zorg. Mensen met een uitkering of ander minimuminkomen kunnen zo een extra steuntje in de rug krijgen. Echter voor alle inwoners van de gemeente Meerssen is deze pas geschikt en interessant vanwege het lokale karakter. Het lidmaatschap is in een mum van tijd terug verdiend.

Gratis voor inwoners met een smalle beurs

Heeft u een inkomen tot 120% van het minimuminkomen? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van de Servicepas van € 20,50. Hierdoor ontvangt u de pas gratis. U kunt de tegemoetkoming direct aanvragen op het aanvraagformulier voor de Servicepas. U dient dan bewijsstukken van uw inkomsten mee te sturen. Als u een bijstandsuitkering ontvangt van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland dient u een recente uitkeringsspecificatie mee te sturen.

Informatie en aanmelden

U kunt zich online aanmelden via https://bene-fits.nl/registreren-servicepas-gemeente-meerssen/ De ledenpas krijgt u toegestuurd met alle informatie. Daarbij zit ook een overzicht van aangesloten bedrijven. Het lidmaatschapsgeld verdient u in de meeste gevallen al binnen een maand terug. Wilt u informatie opzoeken over kortingspartners of andere zaken? Kijk dan op www.bene-fits.nl. Heeft u andere vragen? U kunt bellen met BeneFits op telefoonnummer 046-2040628. Ook kunt u BeneFits bereiken via WhatsApp: 06-86671797 of per mail: info@bene-fits.nl.   

Benefits
Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen?

Bel met BeneFits via telefoon 046-2040628. Ook kunt u BeneFits bereiken via WhatsApp: 06-86671797 of per mail: info@bene-fits.nl

Folder Benefits