Gemeente Meerssen | Ben jij een van de nieuwe Energiebespaarcoaches voor de gemeente Meerssen? Solliciteer nu!

Nieuwsbericht Ben jij een van de nieuwe Energiebespaarcoaches voor de gemeente Meerssen? Solliciteer nu!

Gepubliceerd op: 03 oktober 2022 14:00

Energiebespaarcoaches gezocht!
De gemeente Meerssen is samen met de WoonWijzerWinkel Limburg op zoek naar Energiebespaarcoaches. Ben jij handig en vind je duurzaamheid belangrijk? Wil jij medeburgers helpen om te besparen op hun energierekening in de gemeente Meerssen? Kijk dan op de website van WoonWijzerWinkel voor uitgebreide informatie. 

Wat ga je doen als E-coach?

Je gaat huurders & huiseigenaren direct helpen met energiebesparing. Lijkt het jou leuk om met een rugzak vol kennis, kunde & energiebesparende middelen op pad te gaan? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die in opdracht van gemeentes specifieke adressen en buurten bezoeken.

Je gaat langs bij bewoners voor een persoonlijk gesprek om tips te geven over hun energieverbruik. Gewoon aandacht vragen voor die kleine dingen om te besparen: "Zijn er al tochtstrips geplakt?", "Hoe hoog staat de thermostaat?", "Weet u wat uw verbruik is?" Samen met de bewoner loop je de door de woning en kijk je waar nog bespaard kan worden. Je maakt een lijstje van spullen die zij nog nodig hebben en brengt samen alvast twee energiebesparende middelen aan. Tijdens je bezoek registreer je direct je werkzaamheden digitaal.

Ben je zelf niet handig of is Energiebespaarcoach zijn gewoon niks voor jou, maar misschien wel voor iemand die je kent? Wijs hen dan op dit bericht! Alvast hartelijk dank!!!