Nieuwsbericht Beleid toeristische bewegwijzering

Publicatiedatum: 14 juli 2017 09.50 uur

Bent u toeristische ondernemer? Wilt u uw onderneming voor bezoekers goed vindbaar maken door middel van bewegwijzering? Dat kan! Om ervoor te zorgen dat de bewegwijzering op de juiste manier gebeurt, heeft de gemeente de 'Richtlijn objecten/toeristische bewegwijzering Meerssen' opgesteld.

Doel

Vanuit de overleggen met het Platform Toeristische Verblijfsaccommodaties kwam de vraag naar verbetering van de toeristische bewegwijzering steeds vaker naar voren. Daarom is het maken van beleid hiervoor als prioriteit op de Actielijst Toerisme opgenomen. Toeristische bewegwijzering die overal hetzelfde is, oogt daarnaast professioneel en schept duidelijkheid.

Toeristische bewegwijzering

Heeft u interesse?

Toeristische bebording is voor een groot aantal toeristische doelen mogelijk. Een camping, een B&B, maar ook een museum, kerk of sportveld komt voor bebording in aanmerking. Voor een lijst van alle toeristische doelen, klik op deze link voor een totaaloverzicht. De kosten voor een bord bedragen € 55,- per bord per jaar. In deze prijs zitten de kosten van het bord, beheer, onderhoud, plaatsing, schadeherstel en herplaatsing bij diefstal.

Voor informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC). Telefoonnummer: 14 043. E-mail: info@meerssen.nl