Nieuwsbericht Beleefweek Nationaal Landschap Limburg

Publicatiedatum: 02 mei 2018 15.55 uur

beleefweek
Van 14 tot en met 23 september 2018 kunt u natuur en cultuur proeven in het Nationaal Landschap! Na de succesvolle Beleefweek Zuid-Limburg in 2017 wordt ook dit jaar een Beleefweek georganiseerd.

Tijdens deze week worden in heel Zuid-Limburg aantrekkelijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud: van wandelen/fietsen met een historisch, cultureel of culinair tintje tot een bezoek aan een streekproductenmarkt, toneelvoorstelling of verschillende grotten en mijnen.

Pareltjes

De Beleefweek is een initiatief van Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wordt aangeboden door o.a. de Provincie Limburg, IVN en de VVV Zuid-Limburg. Met deze week willen de initiatiefnemers zowel inwoners als bezoekers laten zien hoe bijzonder en rijk Limburg is aan verborgen pareltjes!

Deelname aan de Beleefweek

Heeft u een activiteit gepland in de Beleefweek of wilt u een activiteit organiseren die past binnen de kaders van de Beleefweek? Meld u dan vóór 01-07-2018 aan via deze link. Voor nadere informatie (criteria, voorwaarden en voordelen) klik hier.