Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Beleefweek Limburg 2019 - Ontdek ons landschap en beleef

Gepubliceerd op: 23 augustus 2019 11:55

Beleefweek logo
De Beleefweek Limburg 2019 is dé kans om het Limburgse landschap te beleven en streekproducten te proeven. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Kortom, laat mooie nieuwe herinneringen ontstaan. Van 6 t/m 15 september 2019 organiseren de Nationale Parken 'De Maasduinen', 'De Groote Peel', 'De Meinweg' en 'Nationaal Landschap Zuid-Limburg' een week met aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud in de natuur met dit jaar als thema 'grenzeloos genieten'. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

Beleefweek

Activiteiten

Wil je als inwoner van Limburg of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat Limburg te bieden heeft? Limburg is vele mooie natuurgebieden rijk. Een aantal daarvan hebben zelfs het bijzondere predicaat van Nationaal Park of Nationaal Landschap gekregen. Het zijn gebieden om van te genieten, te bewonderen en te koesteren én waar de Beleefweek plaatsvindt.

Beleefweek

De activiteiten tijdens de Beleefweek vinden op en rondom de drie Nationale Parken en het Nationaal Landschap Zuid-Limburg plaats.  Eén van die activiteiten is 'Tour de Boer' op 7 september a.s. waarop inwoners en bezoekers kennis kunnen maken met boeren in Zuid-Limburg. Verder staan een 'Jazz Tour aan de Maas' in Ottersum op het programma, een 'Volle maan zeiltocht' in Ophoven/Kinrooi en 'de Dag van de stroopstokers' in Nederweert. Kijk in het overzicht voor alle grenzeloze activiteiten met extra aandacht voor producten van de streek.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan ook via https://www.facebook.com/beleefweeklimburg/ of de website www.beleefweeklimburg.nl.