Nieuwsbericht Basisschool Ondersteboven naar de finale van het KVL

Publicatiedatum: 12 december 2016 12.45 uur

Basisschool Ondersteboven finale KVL
Zondag 20 januari stonden de 24 kinderen van basisschool Ondersteboven uit Geulle in de halve finale van het Kinjer Vastelaovend Leedsjesfestival (KVL). In de bomvolle zaal in Sittard was de spanning te snijden. De kinderen van basisschool Ondersteboven waren als zesde aan de beurt. Ze zetten zoals gewoonlijk de boel weer op zijn kop. Iedereen ging uit zijn dak. Het plezier straalde er bij de kinderen (én de trotse aanhang) vanaf. Aan het einde van de middag werden de eerste drie finalisten bekendgemaakt. Helaas zaten ze daar niet bij.

Wachten ...

Ze moesten vervolgens een week wachten. Na de halve finale in Noord Limburg werden namelijk nóg eens vijf finalisten bekendgemaakt. Op vrijdag 2 december kregen de kinderen bezoek van drie mensen van het KVL-bestuur. In een speciale envelop zat het verlossende woord: werden ze finalist of niet?!

Finale!!!

En ja hoor, de kinderen van Basisschool Ondersteboven staan op 5 februari 2017 in de finale van het KVL in Eygelshoven. De kinderen zijn supertrots! De uitzending is live te zien op L1.

Kinderen (en begeleiders) van basisschool Ondersteboven uit Geulle van harte proficiat met deze finaleplaats. Wij wensen jullie heel veel succes tijdens de finale op 5 februari!