Nieuwsbericht Auti-Treff op donderdag 21 september 2017

Publicatiedatum: 18 september 2017 14.05 uur

Auti-treff
Op donderdag 21 september is er van 19.30-21.30 uur weer een Auti-Treff bijeenkomst: een ontmoetingsplek voor mensen met autisme, hun familie en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij autisme. Tijdens deze avond geeft de Stichting JADOS (www.jados.nl) een presentatie over de begeleiding die zij bieden bij het wonen aan mensen met autisme. Locatie: Wijksteunpunt, Peter Schunckstraat 340A, 6418 XL Heerlen.

Stichting JADOS

Stichting JADOS is de moederorganisatie van:

  • Stumass (Student met ASS). Stumass biedt wonen met begeleiding voor studenten met autisme in het hoger en universitair onderwijs.
  • Capito Wonen begeleidt MBO'ers met autisme om succesvol een MBO-diploma te behalen én hun zelfredzaamheid te vergroten.
  • IVA (In Voor Autisme) biedt een unieke combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching én leefbegeleiding, waarbij de persoon met autisme door één persoonlijk begeleider ondersteund wordt op het gebied van wonen, werken en leven. IVA richt zich dus specifiek op werkende en werkzoekende volwassenen met autisme.

Bij voldoende interesse kan de mogelijkheid onderzocht worden voor het starten van een Stumass, Capito Wonen en/of IVA woonlocatie in onze regio.

Aanmelden

U kunt zich voor de Auti-Treff aanmelden via e-mail: Autitreff@gmail.com of telefoon 045 5427742. Bent u zorgverlener of komt u namens een organisatie, vermeld dit dan bij uw aanmelding. Kijk ook eens op Facebook: Auti-treff.

Treff data in 2017: 19 oktober, 16 november, 21 december van 19.30-21.30 uur.
Locatie: Wijksteunpunt, Peter Schunckstraat 340A, 6418 XL Heerlen.