Gemeente Meerssen | Activiteiten in de Bieb: (invul)spreekuur donorregistratie

Nieuwsbericht Activiteiten in de Bieb: (invul)spreekuur donorregistratie

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 12:15

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. Je kunt zelf aangeven of je wel of geen donor wilt worden. Het is belangrijk dat je kiest. Dan weet je partner of familie of je donor bent of niet. In de Bibliotheek Meerssen kun je informatie over de donorwet krijgen, maar ook hulp bij het invullen van je keuze in het nieuwe Donorregister. Elke donderdag van 14.00-15.00 uur vindt het (invul)spreekuur Donorregistratie plaats.

Donorregistratie

Samen bekijken we het Donorregister en helpen je bij het invullen van je keuze. Het invullen kan zowel digitaal via www.donorregister.nl als schriftelijk via een formulier. Voor het digitaal invullen heb je alleen je DigiD nodig. Heb je nog geen geldig DigiD? Neem dan van te voren even contact met ons op. Voor duidelijke informatie, folders, filmpjes en invulinstructies kun je terecht in onze bieb en op onze website www.bibliotheekmeerssen.nl.

In verband met corona graag vooraf aanmelden voor het donorspreekuur via 043 3642411 of via info@bibliotheekmeerssen.nl.