Gemeente Meerssen | Activiteiten in de Bibliotheek

Nieuwsbericht Activiteiten in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 07 juli 2022 15:40

Activiteiten in Bibliotheek Meerssen. 

Studiegroep geschiedenis
Studiegroep Geschiedenis| Infomoment 20 juli

Na de zomervakantie start in de bibliotheek een studiegroep geschiedenis. Een groep van 10 à 12 mensen komt om de twee weken circa twee uur op woensdag bij elkaar om zich te verdiepen in de wereldgeschiedenis. De groep kiest gezamenlijk voor onderwerpen, dit kan uiteenlopen van de oudheid tot de koude oorlog.

Op woensdag 20 juli om 13.30 uur vindt er een infomoment plaats. Vanaf september start deze gratis studiegroep. Geïnteresseerden, van wie ook enige participatie wordt verwacht, kunnen zich aanmelden of informatie inwinnen via info@bibliotheekmeersen.nl of 043-3642411. Zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Taalcafe
Taalcafé in de Bibliotheek I Elke vrijdag | Voel je welkom!

Wil jij oefenen met de Nederlandse taal? Kom naar het Taalcafé! In het Taalcafé kun je oefenen met de Nederlandse taal. We voeren gesprekken, leren nieuwe woorden, lezen, schrijven of doen een taalspel. Soms praten we over een thema, soms gewoon over wat we deze week hebben meegemaakt. Het Taalcafé is altijd heel gezellig. Je ontmoet nieuwe mensen en je bent op een leuke manier met taal bezig. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit hoe lang je al Nederlands leert.

Elke vrijdag in de bieb van 15.00 tot 16.30 uur. Later aanschuiven of eerder weggaan is geen probleem en ook kinderen zijn welkom. Kom je een keer meedoen? De koffie staat klaar! Je hoeft je niet aan te melden. Het Taalcafé is gratis.