Gemeente Meerssen | Activiteiten in de Bibliotheek

Nieuwsbericht Activiteiten in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 18 november 2021 16:20

Voorlezen
Voorlezen & Muziek op schoot (1-2j r)

Op woensdagmiddag 24 november staat er een gezellige activiteit voor de allerkleinsten gepland. Lekker bij papa of mama op schoot luister je naar verhaaltjes en maak je samen muziek. Het voorlezen wordt verzorgd door Stella en Antoinette van het consultatiebureau.

De activiteit speelt in op de natuurlijke interesse voor verhaaltjes en muziek bij de allerkleinsten en gaat uit van het samenspel tussen (groot)ouder en kind. Verhalen en muziek dragen bij aan de ontwikkeling van taal, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden. Eveline Arnold, muziekdocent en psychomotorisch kindertherapeut, verzorgt de muziek op schoot.

Wanneer: woensdag 24 november 15.00-16.00 uur.
Waar: Bibliotheek. Kosten: gratis!
Vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of telefoon 043-3642411. Vol=vol

Klik & Tik
Oefenuur Klik & Tik | Basiscursus computer 

Heb je geen of nauwelijks ervaring met de computer en wil je graag meer met de computer doen? Kom dan onder begeleiding oefenen in de Bibliotheek met Klik & Tik. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dat alles in je eigen tempo.

Elke maandagochtend en donderdagochtend zijn er wekelijkse oefenuren in de Bibliotheek. Momenteel hebben wij op donderdag van 10.00-11.00 uur ruimte voor nieuwe deelnemers. De cursus is gratis. Graag vooraf aanmelden!

Interesse? Aanmelden via 043-3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl. Of kom langs voor info en aanmelden. Gratis.