Gemeente Meerssen | Activiteiten in Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Activiteiten in Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 21 oktober 2021 13:45

Bieb
Workshop 'Een CV waar je trots op bent'

Bibliotheek Meerssen gaat aan de slag met dienstverlening voor werkzoekenden. Het aanbod is interessant voor werkzoekenden, maar ook voor iedereen die stil wil staan bij zijn persoonlijke ontwikkeling. Op dinsdagmiddag 9 november verzorgen wij de workshop 'Een cv waar je trots op bent'.

Aan de hand van individuele en groepsopdrachten krijg je inzicht in je sterke punten. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers. Je krijgt concrete handvatten om een goed cv op te stellen. Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken hopen we op nieuwe inzichten. Hier kun je dan direct of thuis verder mee aan de slag!

Wanneer: dinsdag 9 november van 15.00-17.00 uur.
Waar: Bibliotheek Meerssen.
Kosten: gratis!
Aanmelden via: info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Bieb
Hulp bij Belastingspreekuur 

Moeite met je belastingaangifte? Schrijf je in voor het gratis belastingspreekuur op woensdagmiddag 3 november van Stichting FIRST in de Bibliotheek.

Een expert helpt je met het doen van de aangifte inkomstenbelasting. De expert kan ook je toeslagen controleren en helpen met andere vragen over belastingzaken. Let op: neem je digid-inlogcode mee. Inlogcode kwijt? Vraag op tijd een inlogcode aan via www.digid.nl. Het spreekuur is zowel voor leden als niet-leden.

Wanneer: woensdag 3 november van 15.00-17.00 uur.
Waar: Bibliotheek Meerssen.
Kosten: gratis (vrije bijdrage).
Aanmelden via: 043-3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl.