Nieuwsbericht Aanvragen subsidies voortaan volledig digitaal

Publicatiedatum: 26 april 2018 09.00 uur

subsidiebeleid
De gemeente Meerssen werkt aan het verbeteren van haar dienstverlening. Ook het aanvragen van subsidies kan nu eenvoudiger en sneller via de gemeentelijke website. Vanaf 24 april 2018 moeten verenigingen en organisaties in de gemeente Meerssen hun subsidieaanvraag digitaal invullen en aanvragen. Zij hebben hierover een brief ontvangen.

Hoe werkt het digitaal aanvragen?

Alle informatie is net als voorheen te vinden op de gemeentelijke website www.meerssen.nl (Regelen en aanvragen -> Subsidies). U vindt hier ook de nieuwe digitale aanvraagformulieren, waarmee u subsidie volledig digitaal kunt aanvragen.

Waar moet u op letten?

Afhankelijk van uw subsidieaanvraag moet u een aantal bijlagen meesturen, zoals een ledenlijst, een begroting of een activiteitenplan. Deze documenten kunt u als (pdf) bijlage toevoegen (uploaden) aan het digitale aanvraagformulier. Excel en Word-bestanden kunnen helaas niet worden toegevoegd in verband met de virusgevoeligheid van deze bestanden. U moet deze eerst omzetten naar pdf-document. Meer informatie hierover vindt u ook op www.meerssen.nl.

Daarnaast hebben wij een handtekening nodig om uw subsidieaanvraag te kunnen behandelen. Wij vragen u daarom om een ingevuld en ondertekend handtekeningformulier toe te voegen. Dit formulier kunt u op de website vinden.

Tip: zet alle documenten die u moet bijvoegen klaar vóórdat u het digitale aanvraagformulier gaat invullen. Vul dus alvast het handtekeningformulier in (deze moet u printen, ondertekenen en scannen/fotograferen) en zet de gevraagde bijlagen klaar (in pdf). Hulp nodig? Op www.meerssen.nl treft u een handleiding aan.

Vragen?

Alle informatie is net als voorheen te vinden op www.meerssen.nl (menuoptie Regelen & Aanvragen -> Subsidies). Hier vindt u ook de subsidiewijzer, het subsidiebeleid en de algemene subsidieverordening. U vindt hier ook de nieuwe digitale aanvraagformulieren, waarmee u subsidie volledig digitaal kunt aanvragen.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het indienen van uw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl

Naar de informatie & aanvraagformulieren subsidies