Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Aanstaande zondag 8 juli: Tour de L1mbourg vanaf Markt Meerssen

Gepubliceerd op: 02 juli 2018 10:50

Tour de Limbourg
Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 tijdens de Tour de France van 7 t/m 29 juli het programma Tour de L1mbourg. Iedere dag is de wielertalkshow vanaf 17.50 uur live te zien op L1 TV. De uitzendingen vinden dagelijks plaats vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Ook de gemeente Meerssen is dit jaar 'gastgemeente' en wel op zondag 8 juli 2018 vanaf de Markt in Meerssen. U bent van harte welkom de live uitzending bij te wonen.

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. "Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk", vertelt Sander Kleikers. "Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid".

Uitzending bijwonen

U bent van harte uitgenodigd de live uitzending bij te wonen. Voorafgaand aan de uitzending is er vanalles te beleven, zoals het bekijken van de Tour de France etappe van de dag op een groot scherm als ook een aantal (fiets)spellen. Het bijwonen van de uitzending is gratis.

Meer informatie

Kijk op www.l1.nl/TourdeL1mbourg

Bekijk hier de promovideo

Tour de L1mbourg zal van zaterdag 7 t/m zondag 29 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV om 17.50 uur (live), 20.50 en 22.50 uur. L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv op L1.nl, Ziggo Digitaal kanaal 30, Interactieve TV KPN kanaal 508, CanalDigitaal (Familie-pakket), DVB-T en Digitenne.