Gemeente Meerssen | Aanleg schouwpad langs het spoor Meerssen-Valkenburg

Nieuwsbericht Aanleg schouwpad langs het spoor Meerssen-Valkenburg

Gepubliceerd op: 15 september 2021 12:30

Tussen Meerssen en Valkenburg gaat ProRail een schouwpad aanleggen van 4,8 kilometer. Een schouwpad is een pad direct langs het spoor dat door (onderhouds)aannemers wordt gebruikt om het spoor te inspecteren en werkzaamheden uit te voeren. Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden hinder ondervinden van de machines die worden ingezet en de bouwverlichting.

Waar en wanneer?

Van zaterdag 18 september (01.15 uur) tot en met maandag 20 september (05.00 uur) zijn continue werkzaamheden aan het spoor vanaf Zuster Paladiaplantsoen in Meerssen tot aan de Parallelweg 9 in Valkenburg.

Spoorwerk in uw buurt

Sinds kort kunt u op www.prorail.nl/spoorwerk zien wanneer ProRail in uw buurt werkt. Ook kunt u een automatische mail ontvangen wanneer ze bij u aan het werk gaan. Ga hiervoor naar mijnprorail.prorail.nl om u voor deze e-mailservice aan te melden.

Informatie

Heeft u vragen? Kijk dan op www.prorail.nl/contact. Of bel 0800-7767245 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00-18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.