Nieuwsbericht Aanbrengen grasbetontegels Bonaertsweg Bunde

Publicatiedatum: 25 april 2017 12.50 uur

De gemeente heeft een zorgplicht voor veilige bermen. In de loop der jaren zijn met name de landbouwmachines steeds zwaarder en breder geworden. Bij passeerbewegingen op de Bonaertsweg in Bunde wordt hierdoor vaak door de berm gereden. De bermen worden hierdoor kapot gereden. Het risico op ongevallen wordt hierdoor groter. De gemeente brengt daarom grasbetontegels aan in de berm. De werkzaamheden starten op maandag 1 mei 2017. De tegels worden machinaal aangebracht. De werkzaamheden zullen ca. 15 werkdagen duren. De duur is afhankelijk van het weer en het verkeer.

Verkeershinder

Als gevolg van de werkzaamheden sluiten we de helft van de rijbaan van de Bonaertsweg af. Het verkeer wordt geregeld dmv borden. Tijdens het machinaal aanbrengen van grasbetontegels is de Bonaertsweg tijdelijk helemaal afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid. Bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: .info@meerssen.nl