Gemeente Meerssen | Sportakkoord Meerssen officieel afgetrapt

Nieuwsbericht Sportakkoord Meerssen officieel afgetrapt

Gepubliceerd op: 29 januari 2021 13:20

Sportakkoord aftrap
Op donderdagavond 28 januari gaf burgemeester Clermonts-Aretz tijdens een online bijeenkomst de officiële aftrap voor het Sportakkoord Meerssen. De partners (supporters) van het Sportakkoord en belangstellende kijkers sloten hierbij aan.

Werk aan de winkel

Combinatiefunctionaris Sport & Bewegen Baudouin Clairbois gaf tijdens de online bijeenkomst een toelichting op de ambities van het Sportakkoord Meerssen en de uitdagingen waarvoor de partners staan. Samen gaan zij aan de slag met de organisatie van activiteiten om jong en oud in de gemeente Meerssen meer te laten sporten en bewegen. Meer weten? Onderaan deze pagina kunt u de presentatie van deze avond bekijken. Of kijk op www.meerssen.nl/meerssenbeweegt/sportakkoordmeerssen.nl.

Meedenken

De deelnemers werden ook zelf aan het werk gezet. Aan hand van een poll en quiz konden ze hun mening geven over thema's als de beweegrichtlijnen, bewegen op school, favoriete sport in de gemeente en mogelijkheden om te bewegen in de openbare ruimte.

De aftrap

Tot slot werd het Sportakkoord Meerssen officieel afgetrapt door de burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz. Nieuwsgierig hoe dat er uit zag? Hieronder kunt u het filmpje bekijken. Het filmpje werd gemaakt in samenwerking met Lokale Omroep Meer Vandaag.

Wij danken alle deelnemers voor hun inbreng en enthousiasme!