Gemeente Meerssen | Sportactiviteiten voor kinderen

Nieuwsbericht Sportactiviteiten voor kinderen

Gepubliceerd op: 05 februari 2021 10:35

Kunnen jouw kinderen ook wel een uitlaatklep gebruiken na een dag hard leren? Kinderen in basisschoolleeftijd mogen binnen de coronamaatregelen in groepsverband sporten in de buitenlucht. Daarom organiseert Meerssen Beweegt! vanaf 8 februari wekelijks leuke beweegactiviteiten op verschillende locaties in de dorpskernen.

Sportactiviteiten voor kinderen

Op onderstaande data kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar veilig bewegen, sporten en spelen onder begeleiding van de beweegprofessionals van Meerssen Beweegt! We gaan met van alles aan de slag: van basketbal en voetbal tot leuke tikspellen en trefbal. De kids bepalen! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Kom jij meedoen? Neem jouw vriendjes, vriendinnetjes en straatgenootjes vooral gezellig mee!

WEEKROOSTER

Maandag 15.00-16.00 uur
Speelveld, Burgemeester Wilmarstraat Meerssen

Dinsdag 15.15-16.15 uur
Grasveld Kersenlaan (Basisschool Franciscus, Openbare basisschool De Bundeling) Bunde

Woensdag 12.45-13.45 uur
Speelveld Hagendoornweg (Basisschool Ondersteboven) Moorveld

Donderdag 15.15-16.15 uur
Sportcomplex RVU Rothem

Vrijdag 14.45-15.45 uur
Speeltuin de Steeg Ulestraten

Let op: tijdens deze activiteiten houden wij de coronarichtlijnen van het RIVM in acht en zorgen wij voor voldoende spreiding op basis van het aantal deelnemers. De kinderen hoeven tijdens de activiteit geen afstand tot elkaar te houden. Wel vragen wij ouders om hun kinderen uit te leggen dat zij wél 1,5 meter afstand dienen te houden tot de begeleider. Ook vragen wij ouders om bij het brengen en halen afstand tot elkaar te houden en kinderen indien mogelijk zoveel mogelijk zélf naar de activiteit te laten komen.