Gemeente Meerssen | Is jouw idee GOUD waard?

Nieuwsbericht Is jouw idee GOUD waard?

Gepubliceerd op: 18 december 2020 11:05

Jongeren - Is jouw idee goud waard?
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb je zin om tijdens de kerst- en/of carnavalsvakantie een te gekke activiteit te organiseren, voor jou en je vrienden? Meld je dan nu aan en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid.

Je hoeft de activiteit niet alleen te organiseren, want je krijgt hierbij hulp van de straatcoaches Addie Redmeijer en Leonie Pachen en combinatiefunctionaris sport en bewegen Baudouin Clairbois. Voorbeelden zijn; boogschieten, lasergamen pannatoernooi of een street dancebattle.

Jeugd aan zet in crisistijd

Het initiatief komt van het landelijke plan 'Jeugd aan zet in crisistijd' en wordt in samenwerking met het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) van het Ministerie van VWS georganiseerd. Rein Dupont wethouder Jeugd in de gemeente Meerssen is enthousiast over dit initiatief: "Naast een mooie tijdsbesteding, is dit een hele goede manier om jongeren actief te betrekken bij de organisatie van activiteiten en om ze zo te helpen in hun ontwikkeling. En ze ervaren zo zelf de waarde van vrijwilligerswerk!"

Heb jij een te gek idee?

Meld dit dan per e-mail bij Baudouin Clairbois: baudouin.clairbois@meerssen.nl.