Gemeente Meerssen | Live tv-uitzending van de verkiezingsavond in De Stip

Nieuwsbericht Live tv-uitzending van de verkiezingsavond in De Stip

Gepubliceerd op: 24 februari 2022 14:25

Verkiezingsavond
Op 14, 15 en 16 maart 2022 kun je weer jouw stem uitbrengen voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Door te gaan stemmen, bepaal jij mee wie de gemeente Meerssen de komende vier jaar bestuurt. Stemmen voor de gemeenteraad, is stemmen voor wat jij belangrijk vindt voor jouw gemeente.

Verkiezingsavond in De Stip

Op de dag van de Gemeenteraadsverkiezingen woensdag 16 maart organiseert de gemeente samen met lokale omroep Meer Vandaag een verkiezingsavond in De Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen). Vanuit de Stip wordt deze verkiezingsavond live uitgezonden op televisie bij Meer Vandaag. Jong & oud: iedereen is van harte welkom tijdens de verkiezingsavond.

De zaal is open vanaf 20.00 uur. De uitzending begint om 20.30 uur.

Voorlopige uitslag per partij

Tijdens de avond worden de uitslagen bekendgemaakt. Al redelijk vroeg zullen de eerste resultaten er zijn (omstreeks 21.00 uur). Het betreft dan uitslagen van de stembureaus van maandag 14 en dinsdag 15 maart. Later die avond als de stemmen geteld zijn,  worden de resultaten van de stembureaus van woensdag 16 maart bekendgemaakt. Let op: alle uitslagen die avond zijn (voorlopige) uitslagen per partij. De (voorlopige) uitslag per kandidaat kunt u een dag later raadplegen op www.meerssen.nl.

Live TV-uitzending via Meer Vandaag

Meer Vandaag verzorgt vanuit De Stip een avondvullend live tv-programma met tafelgasten en interviews. De uitzending begint om 20.30 uur.

Meer informatie

Kijk op www.meerssen.nl/gemeenteraadsverkiezingen.
Of bel het gemeentelijke Klant Contact centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl