Gemeente Meerssen | (Voorlopige) uitslag gemeenteraadsverkiezingen tijdens Verkiezingsavond in de Stip

Nieuwsbericht (Voorlopige) uitslag gemeenteraadsverkiezingen tijdens Verkiezingsavond in de Stip

Gepubliceerd op: 16 maart 2022 11:30

Verkiezingsavond
Vandaag kun je jouw stem uitbrengen voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Door te gaan stemmen, bepaal jij mee wie de gemeente Meerssen de komende vier jaar bestuurt. Stemmen voor de gemeenteraad, is stemmen voor wat jij belangrijk vindt voor jouw gemeente. De (voorlopige) uitslag van de verkiezingen wordt bekendgemaakt tijdens de Verkiezingsavond in de Stip. 

Live op televisie bij Meer Vandaag

Op woensdagavond 16 maart organiseert de gemeente samen met lokale omroep Meer Vandaag een verkiezingsavond in De Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen). Jong & oud: iedereen is van harte welkom tijdens de verkiezingsavond.

Vanuit de Stip wordt deze verkiezingsavond live uitgezonden op televisie bij Meer Vandaag. De zaal is open vanaf 20.00 uur. De uitzending begint om 20.30 uur.

Voorlopige uitslag per partij

Tijdens de avond worden de (voorlopige) uitslagen bekendgemaakt. Al redelijk vroeg zullen de eerste resultaten er zijn (omstreeks 21.00 uur). Het betreft dan uitslagen van de stembureaus van maandag 14 en dinsdag 15 maart. Later die avond als de stemmen geteld zijn, worden de resultaten van de stembureaus van woensdag 16 maart bekendgemaakt. Let op: alle uitslagen die avond zijn (voorlopige) uitslagen per partij. De (voorlopige) uitslag per kandidaat kunt u een dag later raadplegen op www.meerssen.nl.

Meer informatie

Kijk op www.meerssen.nl/gemeenteraadsverkiezingen.