Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Natuur blijft mooi dichtbij: Stichting het Limburgs Landschap organiseert tuinfoto-challenge

Gepubliceerd op: 21 april 2020 09:20

Dagpauwoog drinkend van kersenbloesem, Henk Heijligers
De komende tijd is iedereen meer thuis. Dat betekent natuurlijk niet dat we minder van de natuur kunnen genieten, want ook in uw eigen tuin of balkon is de natuur mooi dichtbij. Zoemende bijen op de appelbloesem, fladderende voorjaarsvlinders of een pimpelmees die uw nestkast in de tuin heeft uitgekozen: wat een prachtige beelden waar u in uw eigen tuin van kunt genieten.

Eigen tuin

Het Limburgs Landschap nodigt u uit om natuurfoto's of video's die genomen zijn in eigen tuin of balkon in te sturen. Op deze manier hoopt de Het Limburgs Landschap mensen te stimuleren om in deze onzekere tijd te blijven genieten van de natuur. Want de natuur gaat door, ook nu.

Deel uw natuurtuinfoto of -film uit eigen tuin met Stichting het Limburgs Landschap via Facebook of nieuwsbrief@limburgs-landschap.nl. Er worden enkele fraaie prijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste beelden, zoals tickets voor Kasteeltuinen Arcen, natuurboeken en gastvrij ontvangst in één van de horecalocaties van Het Limburgs Landschap. De challenge loopt tot 1 juni 2020.

Foto: Dagpauwoog drinkend van kersenbloesem, Henk Heijligers