Nieuwsbericht Onderhoudswerkzaamheden Korte Raarberg

Publicatiedatum: 04 december 2015 15.00 uur

De bewoners van de Korte Raarberg (gedeelte Synagogeplantsoen – Lange Raarberg) hebben onderstaande informatie ontvangen via een bewonersbrief.

Op dinsdag 8 december gaat BAM Infra in opdracht van de gemeente Meerssen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het asfalt van de Korte Raarberg in Meerssen (gedeelte Synagogeplantsoen – Lange Raarberg). De werkzaamheden starten 's morgens om 07.30 uur en duren naar verwachting tot 16.30 uur.

Wat houden de werkzaamheden precies in?

BAM Infra brengt op enkele plekken op de Korte Raarberg een nieuwe asfaltdeklaag aan. Wegens de geplande rioleringswerkzaamheden aan de Korte Raarberg (2016/2017), wordt de asfaltdeklaag alleen op de meest noodzakelijke plekken hersteld.

Parkeren en bereikbaarheid

Wij verzoeken de bewoners van de Korte Raarberg om de auto vanaf dinsdag 8 december 07.00 uur niet op straat te parkeren. Heeft u op deze dag uw auto nodig? Parkeer uw auto dan alvast elders. De nieuwe asfaltdeklaag moet na het aanbrengen nog twee à drie uur afkoelen. Uw woning is naar verwachting rond 16.30 uur weer bereikbaar met de auto.

Mogelijke overlast

Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. Toch kunnen de werkzaamheden leiden tot enige overlast voor omwonenden en weggebruikers. Hiervoor vragen wij uw begrip.